Cargobyxor för män

Cargobyxor och armybyxor från Army Star är slitstarka militärbyxor med lårfickor och en skön passform. Cargobyxor har blivit en utbredd trend de senaste åren och ses ofta på gatan. De kallas även bl.a. cargo pants och utility pants. Vårt utbud omfattar både camouflagebyxor och cargopants i råa army-färger. Våra stilar hämtar inspiration direkt från original militärbyxor och fältbyxor - du får därför garanterat ett par armybyxor med massor av äkthet, charm, stil och hållbarhet. De håller i riktigt många år och kommer med sin tidlösa profil vara ett par byxor du kan bära genom skiftande trender.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 59

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Cargobyxor - tidlöst army mode

Cargobyxorna sågs först på brittiska trupperna år 1938, varefter de fann en väg till den amerikanska armén omkring mitten av 1940-talet. Army byxorna har fått sitt namn efter de stora fickorna på modellerna, som gjorde det möjligt för fallskärmstrupperna att bära radioutrustning och extra ammunition. Idag är cargobyxorna en rå åretruntklädsel för riktiga män. De har ännu de ikoniska fickorna som ger extra möjlighet för förvaring, även om din egen radioutrustning har blivit något mindre. Du får ännu ett par otroligt slitstarka byxor när du investerar i cargomodellen. Passformen är avslappnad och skön, och det finns möjlighet att justera midja och benöppningar.
Om du söker den råa och maskulina looken, är cargo pants något for dig. Det är en army vara som går igen säsong efter säsong, och som alltid levererar ett uttryck med kant. Oavsett om du föredrar camouflage, khaki, den klassiska militärolivgröna eller en andra typer, så hittar du det hos Army Star.