Om oss

Army Star är 100% danskt ägt och drivet sedan 2004.

Med en passion för army fashion, god kvalitet, autentiska militärartiklar och den goda historien, försöker vi hela tiden att hitta nya spännande varor som kan bidra till att göra det till en ny och spännande upplevelse varje gång du besöker oss. Vi sätter stor ära i att du hos Army Star alltid kan utforska och hitta inspiration till ditt nästa köp. Med en unik kombination av autentiska och originella militärvaror och moderna tolkningar av gamla klassiker, kan du skräddarsy din personliga armystil.

Vår målsättning är att kunna erbjuda dig det största och bästa utbudet inom army fashion, original armykläder, militärkläder, arbetskläder, militärutrustning och outdoor-kläder, samt army accessoarer – se till exempel vårt stora utbud av paracord – allt i hög kvalitet och till bra priser. Utforska vårt enorma utbud av militärbyxor. Här kommer du alltid att kunna hitta byxor för varje tillfälle, stil och smak! Se till exempel de coola cargobyxorna från Molecule, klassiska militärbyxor från Rothco som klarar även de tuffaste uppgifterna, eller vårt utbud av arbetsbyxor från Dickies. Så oavsett om du letar efter ett par moderna cargobyxor, chinos, slitstarka armybyxor i klassisk passform eller traditionella arbetskläder, kommer du alltid att kunna hitta det hos oss.

Vi har skapat en spännande och användarvänlig webbplats som gör det enkelt och bekvämt för dig att utforska vårt stora utbud och hitta all din armykläder, armyutrustning och militärutrustning på ett ställe. Det är lätt och enkelt att beställa, och eftersom vi har stor erfarenhet av näthandel vet vi hur viktigt det är med rätt leverans. Vi på Army Star erbjuder därför ett brett utbud av leveransalternativ som möter dina behov.

Vår kundservice har mer än 20 års erfarenhet av de produkter vi erbjuder och är alltid redo att hjälpa dig om du behöver det.

Army Star är enbart en onlinebutik och vi har inte möjlighet till personlig kontakt.

Vi är medlem i Trygg E-Handel