Regnjackor för män - camouflage eller casual

Billiga 'basic'-regnjackor, original militär regnrockar, tekniskt underbara regnjackor, samt old-school gula PVC regnjackor. Här hittar du den rätta jackan oavsett om du ska på äventyr i vildmarken, sightseeing i Europas huvudstäder eller bara på en skön vandring i skogen. Välj mellan äkta army-regnjackor eller nyproducerade tekniska hardshells. Att välja den rätta modellen kan vara svårt - det finns mycket att välja emellan och priserna varierar. Ska du vara aktiv; gå langt (kanske med ryggsäck?), löpa eller cykla snabbt, bör du välja en teknisk hardshell. Ska du bara använda jackan till dagligt bruk eller lägre aktivitet kan en av våra billiga Rothco Regnjackor enkelt klara detta.

Läs mer Read Less

18 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Regnjackor i army look

När du ska ut i regnet nästa gång kan du göra det med stil i en regnjacka som är gjord för att hålla dig torr och samtidigt se bra ut.
Army Star säljer alla typer av regnjackor. Du hittar allt från den enkla regnjackan till modeller som har 3-lagers membran, vilket gör den absolut andningsbar samtidigt som den självklart håller vind och vatten helt ute. Samtidigt kan du välja bland klassisk army design i camouflage, som pryder dig som njuter av stadslivet, festivalen eller en bra vandringstur med en uppfriskande kant och karaktär. Gillar du hellre enfärgat, är det också på dessa sidor du hittar den rätta regnjackan. Flera modeller kommer i övrigt med vindslå, vilket gör dem perfekta för det danska klimatet, då den förhindrar vatten att komma igenom blixtlåset.
Kom ihåg att klicka in dig på den enskilda regnjackan, då det är skillnad på deras tekniska egenskaper, längd och detaljer.