Militär sweaters & tröjor för män

Stort utbud av stickad ull, sweaters och tröjor! Inget känns så skönt som en stickad tröja och oavsett om du mest gillar ull eller akryl så hittar du det här. Vi har original modeller från det danska Försvaret, kallade commando pullovers, sjömanströjor och klassiska 5-button sweaters. Med sin klassiska look och kraftiga stickning, utstrålar den klassiska militärsweatern maskulinitet på ett gammaldags sätt! Kolla vidare nedan och hitta en läcker och skön stickad tröja att hålla värmen i!

Läs mer Read Less

30 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Sweaters och stickat - army inspirerade tröjor för män

Håll varmen med en läcker sweater eller stickad tröja från Army Star. Vi erbjuder varma tröjor i många olika design - och härliga material, som ger en bra kvalitet.
Du hittar stickade tröjor både med och utan blixtlås, samt feta detaljer som till exempel förstärkningar på skuldra och armbågar, stora knappar eller ett kontrast-blixtlås. Tröjorna är tillverkade så att de har en god passform och ett naturligt fall på kroppen. Dessutom är materialen otroligt behagliga, så att du alltid kommer uppleva en skön känsla när du använder dem.
Många sweaters och stickade tröjor kan användas självständigt på en kall kväll, eller under en jacka på riktigt kalla dagar. Designen har i många fall en klar prägel av att ha hämtat inspiration från sjömanströjan, och enskilda modeller är autentiska modeller från Det Danska Försvaret - dvs. tröjor som på riktigt är tillverkade för att hålla män varma.
Njut av en kall kväll under en varm tröja från Army Star.