Bandanas & headwraps

Enormt utbud av army bandanas, camouflage-bandanas och headwraps med feta motiv. Vi har t.ex. motiv med Stars and Stripes, sydstatsflagga eller U.S. Special Forces. De är tillverkade i en behaglig tunn bomullskvalitet som låter huvudet andas, även på varma sommardagar. Vi har självklart också de klassiska modellerna med Paisley mönster - även känd som trainmen-mönster. Ska håret hållas på plats, om du ska ha ett praktisk sport headwrap eller vill du 'make a statement', så hittar du helt säkert en bandana i vårt stora utbud!

Läs mer Read Less
Handla enligt

12 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Army bandanas och militära headwraps

Hos Army Star hittar du ett stort utbud av lätta bandanas och headwraps med feta militär tryck, statements och mönster.
Du kan använda bandanas på riktigt många sätt, och inte nödvändigtvis bara som alla andra. Tänk kreativt och använd en fet army bandana som alternativ till svettbandet på gymmet eller gör ett annorlunda och rått band i all världens mönster, som står i fet kontrast till de traditionella som alla andra har.
Många av våra militära headwraps och bandanas kommer med ett army statement eller tryck med klar inspiration från US Army och soldatlivet, liksom du självklart inte kommer undan en bandana i camouflage. De klassiska camouflagefärgerna eller camo mönstren finns också i starka varianter, där du hittar färger som lila, blå och rosa med en mix av andra färger och nyanser.
Oavsett om du dyrkar rock & roll-stilen eller om du har en spännande idé till en army bandanda i camouflagelook, så hittar du ett sortiment med stora variationer här hos Army Star!