Molle väskor - väskan för alla tillfällen!

MOLLE väskan är en ryggsäck med många funktioner. Den kan göra riktigt mycket på samma gång eftersom du själv kan anpassa den efter eget behov. Ryggsäcken är din utgångspunkt, som du sedan kan skräddarsy så att den på bästa möjliga sätt tjänar de ändamål den ska användas för. Modellerna varierar i litermått, men kan alla byggas ut med många olika fickor och pouches, där vi rekommenderar att beställa från samma märke. Genom att tillföra dessa moduler kan du enkelt och snabbt skapa den väska som passar till din nästa resa. Ska du använda en backpackerryggsäck, vandringsryggsäck eller bara en väska till nästa resa med vännerna, kan du göra den helt perfekt med MOLLE-systemet.

Läs mer Read Less

27 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

MOLLE väskor

När du äger en MOLLE ryggsäck äger du den kanske mest multifunktionella väskan på marknaden, som du kan sätta ihop hur som helst - beroende på dina behov. När man talar om army wear och army fashion är Molle-ryggsäcken en signaturvara, som utstrålar kvalitet i sina många coola camouflage eller basfärger. Med det smarta MOLLE-systemet kan du montera moduler på din army ryggsäck, som t.ex. extra fack till cykelpumpen eller en vattenflaska. Du bestämmer med andra ord helt hur din väska ska formas, och kan därför montera den på det sätt som är helt perfekt för dig, oavsett om du ska på festival, weekendtur eller något helt annat.
Vi rekommenderar att du köper från samma märke när du sätter ihop väska och pouch, då det kan förekomma variationer i färgnyanserna från märke till märke.