Army ryggsäckar - vandringsryggsäckar och fritidsryggsäckar

Vi har ett stort utbud av ryggsäckar för fritid, skolan eller jobbet hos Army Star. Köp t.ex. helt unika army vandringsryggsäckar online och spara pengar. Letar du efter en ryggsäck med massor av plats och förvaring, är en av våra vandringsryggsäckar ett utmärkt val. Hos Army Star hittar du även ett brett utbud av militärryggsäckar för sköna utflykter. Vi har sett till att utbudet av fritidsryggsäckar är uppdelat efter olika volymer, så att du snabbt och enkelt kan gå online och hitta just den ryggsäck du behöver.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 171

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Ryggsäckar och väskor för alla tillfällen

Hos Army Star hittar du ryggsäckar för varje utflykt, oavsett om du ska på backpackerresa i fjärran land, behöver en bra väska med plats till festivalen, eller bara har lagt skolböckerna i din ryggsäck och är på väg mot bussen.
Springer eller cyklar du från arbetet har vi de perfekta modellerna för dig, där du lätt får plats med en skjorta, byxor och handduk i, samtidigt som det är möjligt att spänna åt väskan bra på ryggen, så att den sitter bra under turen. Behöver du en backpacker ryggsäck så har Army star den perfekta resväskan för dig! Våra många militärinspirerade ryggsäckar har inte bara ett fett utseende, men också många funktionella fack och fickor för praktisk förvaring. Du hittar rå army fashion i många olika typer av camouflage men också läckert enfärgat.
Kom ihåg att modellerna varierar mycket i storlek, men att du genom att klicka på den enskilda produkten kan se mått eller hur många liter väskan rymmer. På så sätt kan du hitta både skolväskor och ryggsäckar till barn, samt den riktiga följeslagaren till globetrottern.