Brixton

Brixton är det perfekta märket för dig som letar efter kläder med en klassisk vintage-look. Brixtons utbud av hattar, skjortor och jackor är inspirerat av arbetskläder och arbetskläder från flera generationer i USA - från sjömän och piloter till cowboys och fabriksarbetare. En retrodesign anpassad till modern tid. Hos Army Star har vi ett brett utbud av kläder från Brixton. Ta en titt på till exempel Bowery Flannel-skjortan, som kan användas året runt - eller föredrar du hattar, så har Brixton ett brett utbud av olika vintage-designs, som till exempel en Brixton Brood Snap Cap. Ta en titt på vårt utbud av Brixton-kläder nedan.
Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 123

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

BRIXTON - VINTAGE OCH RETRO I EN MODERN TID

Brixton som varumärke startade i ett garage i södra Kalifornien, i staden Oceanside 2004. Här gjorde en grupp vänner sin första produkt – en hatt inspirerad av utseendet på den klassiska tidningspojkens hatt – och sedan dess har varumärket vuxit större och större, men utan att tappa den ursprungliga kopplingen till retro och vintage.

Brixton hade till en början stort fokus på sina headwear, och har gjort ett stort urval av kepsar, mössor och kepsar, men har sedan dess även fokuserat på att utveckla och designa skjortor, jackor och T-shirts i samma vintagestil som deras huvudbonader. Inspirerad av klassiska amerikanska workwear och arbetskläder är Brixtons design omtolkningar av retroidéer för en modern tid.

Tidlös design för användning året runt

På Army Star älskar vi den klassiska looken som Brixton ger till bordet och vi har därför samlat ett brett utbud av deras produkter i vår butik. Även om produkterna är retroinspirerade är Brixtons design tidlösa och kan användas både i ett mer avslappnat och professionellt sammanhang.

Hos Brixton hittar du kläder för årets alla årstider. Under övergångssäsongen och under de kalla månaderna fungerar deras jackor – t.ex. den lätta Cass Jacket - riktigt bra som ett extra lager mot kylan. Och under de varmare månaderna är Bowery Flanell-skjortan perfekt.