Pälsmössor för män - billiga militär pälsmössor & camouflage pälsmössor

Gillar du ovillkorlig komfort men vill gärna samtidigt ha något som signalerar maskulinitet och handlingskraft så är militärpälsmössor den perfekta lösningen. Våra många army pälsmössor håller både ditt huvud och dina öron varma. Köp en av våra många militärpälsmössor och få en mössa som kommer hålla i många år. Kolla till exempel våra army pälsmössor i äkta skoghuggarstil, eller våra smarta camouflage pälsmössor eller särskilt våra populära enfärgade pälsmössor, som har varit en stor hit bland våra kunder flera år i rad! Med våra camouflage pälsmössor får du en allsidig mössa, som liksom våra andra army pälsmössor kan bindas upp som en ryss-pälsmössa, eller vara nedfälld så att pälsen värmer dina röda köldbitna kinder.

Läs mer Read Less

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Pälsmössor i army look och street fashion

Om du har en pälsmössa på huvudet och öronen täcks till av de mjuka öronklaffarna, är du redo att ta striden mot den danska vintern. Pälsmössor blir mer och mer vanliga, och det finns det en god grund till. Förutom den förfriskande looken i gatumodet, är mössan en av de mest effektiva skydden under vintersäsongen. Pälsmössan är supervarm, och du kan både ta bort den obehagliga känslan av kall vind mot öronen och reducera ljuden från den susande vinden och annat buller, då mössan inte bara isolerar värme utan också minskar ljud.
Hos Army Star kan vi verkligen förstå om du vill skaffa ett stycke lyx headwear. Vi erbjuder ett brett utbud, med modeller i fet army fashion, skogshuggarrutigt och enfärgad design - allt perfekt för dig som vill ha en fet och annorlunda look.
Prova t.ex. en fet pälsmössa i camouflage look - perfekt streetmode till vintern.