Hundratals av accessoarer

Om du behöver tillbehör till din dagliga uniform, så har Army Star massor av bra att erbjuda. Vi har samlat alla de bästa tillbehören - från solglasögon i den klassiska pilot-modellen, till individuella ’dog tags’, huvtröjor och bälten, vi har helt enkelt allt. Stilen med accessoarer i armylook passar bra ihop med en casual eller street-inspirerad stil. Tillbehören kan även användas till att skapa en rå kontrast till den trevligare vardagsklädseln och vad som annars kanske finns i den typiska herrgarderoben. Du hittar råa paracord armband tillverkade av fallskärmslina, keyhangers i militära camouflagefärger, såväl som de populära rollerbuckle-bältena från Dickies.

Läs mer Read Less
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris

Artiklar 1-36 av 983

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Accessoarer för moderna män

I dag använder många män accessoarer - kanske även utan att tänka på det. Exempelvis de många män som använder klocka eller solglasögon. Många andra går med nyckelhållare, halsduk, bälte eller något helt annat.
Det feta med accessoarer är att de ger möjlighet att sätta guldkant på vardagen. Ett bälte i en skarp färg eller ett stenhårt paracord armband blir ofta en rå och frisk motpol till den outfit du bär. På Army Star är vi stora anhängare av accessoarer, för även om tillbehören har ofta uppfunnits utifrån en funktionell eller praktisk egenskap, så har produkterna tagit olika form vilket ger dig en unik möjlighet att visa din egen personlighet. Vårt sortiment har massor av olika produkter, som alla har det gemensamt att de är inspirerade av rått army mode och kan ge vardagsklädseln en knuff i helt rätt riktning.