Kortärmade armyskjortor för män - klassiska militärskjortor & uniformsskjortor

När vädret är varmt och tillfället tillåter en snygg outfit, är kanske den kortärmade armyskjortan något för dig. Vi har råa vintageskjortor med slitagedetaljer, original U.S. Police skjortor och modeller tillverkade efter U.S. Armyés uniformsskjortor. Vårt stora utbud av pilotskjortor med korta ärmar är ett perfekt val för dig som vill ha en snygg skjorta, som fortfarande är casual nog för att även användas till vardags. En riktig militärskjorta har typiskt sett 2 bröstfickor, enkelknäppning och en axelklaff på varje axel. Axelklaffarna - även kända som epauletter - används oftast i militären för att bära gradbeteckningar eller enhetsbeteckningar. Militärskjortorna i vårt utbud finns i en rad olika kvaliteter. Pilotskjortorna är typiskt i en tunn och behaglig bomullskvalitet, U.S. Shirts är tillverkade i ett kraftigt twill-tyg och våra outdoor-skjortor är gjorda av en snabbtorkande microfiber metervara. Så oavsett om dagen bjuder på en fin middag, äventyr i vildmarken, resa och semester - eller bara en lugn sommardag på Strøget, så hittar du helt säkert rätt hos Army Star.

Läs mer Read Less

36 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Skjortor med korta ärmar - tidlös mode i army look och färger

När solen träffar landet och temperaturen stiger, så är det dags att ta fram den kortärmade skjortan! För skjortor med korta ärmar funkar till nästan alla tillfällen. Ska du på fest, konsert, på utflykt eller kanske till ett familjearrangemang, så är det ett perfekt val, då modellerna är luftiga och avslappnade, men samtidigt mer formella än en t-shirt.
Hos Army Star har vi den tidlösa sommarklassikern i snyggt enfärgat, som är perfekt för dig som är en casual gentleman, som samtidigt vill ha komfort och se stilig ut. Är du ute efter att njuta av sommaren, kan du piffa upp stilen med en army inspirerad kortärmad skjorta i camouflage, khaki eller olivgrön. Det är militärmode som garanterat kommer ge dina shorts en rå motpol.
Är du på jakt efter en fet kortärmad skjorta, så låt Army Star förse dig med en maskulin och behaglig en av detta slag.