Hjälmunderlag och balaclava - håll värmen med militärbalaclavor och army hjälmunderlag

Med army hjälmunderlag eller balaclavor håller du värmen oavsett om du använder dem når du kör motorcykel eller är på skidsemester. T.ex. är vår billiga Rothco en-hål-balaclava i polypropylen ett riktigt bra val för detta, och har inte blivit populär utan anledning. Här kommer du bestämt inte att frysa om öronen. Army Star kan stoltsera med ett brett utbud av både army hjälmunderlag och militärbalaclavor, som garanterat också passar till just ditt behov. Välj bland hjälmunderlag med tre hål, eller militärbalaclavor med en stor öppning, så att du kan hålla hela ansiktet fritt om du önskar.

Läs mer Read Less

31 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Balaclavor och rånarluvor - armyprylar för kalla dagar

Om du saknar en bra army mössa för de riktigt kalla dagarna, så är militära balaclavor eller rånarluvor något för dig.
De smarta mössorna täcker hela ansiktet, och passar särskilt bra under hjälmen, om du använder scooter eller motorcykel, eller bara vill ha extra mycket värme under cykelturen. Modellerna är utrustade med olika öppningar, så att du lätt kan välja det som du föredrar. Du kan också hitta balaclavor med en lång hals, som du helt kan stoppa ned under jackan, för optimal värmeisolering. De klassiska army rånarluvorna är ett bra val för dig som inte vill frysa om öronen eller näsan, och är du lite snabb i fingrarna kan du i en handvändning rulla upp sidorna och använda den som en vanlig mössa.
Hos Army Star har vi militärmössor i många material. När du kollar efter army balaclavor och rånarluvor, hittar du allt från tjock akryl och mjuk fleece till supermaterial som merinoull. Armyprylar i merinoull har en rad praktiska egenskaper, som gör materialet helt fantastiskt. Exempelvis reglerar materialet även naturligt temperaturen runt ditt huvud, och fortsätter med att värma även när tyget är vått. Dessutom andas det, transporterar fukt och är ett sant nöje att ha sittande mot huden.
Hitta feta militärbalaclavor och rånarluvor i cool camouflage eller enfärgat och bekämpa väder och vind med stil.