Camouflage regnset för män och regnkläder i klassiska armyfärger

Här får du ett regnset som håller! Fan av klassiskt gula regnkläder? Eller behöver du ett billigt set i klassiskt kraftigt polyester-material, kanske i en mer armypräglad stil? Ett camouflage regnset från Army Star är vattentätt och håller dig torr för priser ända ned till 199,-. Våra army regnkläder är en billig och enkel lösning på regnvädret, om budgeten inte räcker till en dyr hardshell-jacka, eller om du bara föredrar klassiska stilar. Vi har modeller i både camouflage mönster, klassisk gul 'fisherman' eller bästa 'police' stil - med andra ord: här finns något för varje smak till bra priser. Våra regnset är perfekta till lätta och roliga aktiviter utomhus, och de behöver nästan inte underhållas. Tvätta av leran så är du klar igen!

Läs mer Read Less

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Army regnset i rå look

Regnset till vuxna behöver inte vara tråkiga. Du kan lätt få rörelsefrihet och samtidigt se cool ut, när du nästa gång trotsar vädret i praktiska plagg från Army Star.
Ha till exempel ett grymt camouflage regnset nästa gång du cyklar i regnet, är på festival eller befinner dig i andra situationer där du har lust att sticka ut med ett army regnset i militär look. Du kommer att likna en krigare som hör hemma i alla väder, och camouflagen kommer ge dig ett rått maskulint utseende.
Om du föredrar en mer neutral look har vi feta regnset i enfärgat, som liksom modellerna i army fashion, har goda praktiska egenskaper som rymliga fickor och elastik.
Regnjackan och regnbyxorna har god passform, så de kan användas medan du cyklar eller vandrar - utan att vara till det minsta besvär. På det sättet blir du helt torr på ett obesvärat sätt, även om regnet faller tungt.