Militärkängor för män

Militärkängor och army boots från Army Star. Hos oss kan du hitta både klassiska militärkängor och moderna taktiska kängor. Vårt utbud är präglat av kängor med största möjliga allsidighet. Det betyder att många av våra kängor kan användas på den lätta turen i naturen, men också till vanligt vardagsbruk. I vårt stora sortiment kommer du garanterat hitta ett par militärkängor som passar just din stil!

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 42

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Kängor i army look - kraftiga militärskor

Militärkängor hör inte endast till den militära världen. De slitstarka kängorna används till många olika ändamål, och flera modeller kan faktiskt användas hela året och inte bara under vintersäsongen - även om det naturligtvis finns specifika vinterkängor med extra bra värme.
Army kängorna ger en fet kontrast till vardagsklädseln, och när de kombineras med ett par feta jeans eller cargobyxor, ger det en look som tillsammans med militärkänga-looken ger ett bra helhetsintryck.
Kängorna är perfekta för dig som söker skor i unik militärstil,och behöver ett par bra nybörjarkängor till ett bra pris. Kom ihåg att underhålla kängorna med exempelvis läderfett, det håller dem både skinande och förlänger livstiden.
Behöver du ett par bra vinterkängor som kan användas såväl till vardags som på vandringsturen, så är det i denna kategori du hittar dem. Här har vi samlat stenhårda vinterkängor för män som vill ha skor som både håller fötterna sköna och varma, men som också tål både stan och terrängen.
Hitta dina nya army kängor eller vinterskor hos Army Star.