Läckra fleecetröjor i army fashion för män - toppkvalitet

Hos Army Star säljer vi snygga fleecetröjor i kraftig kvalitet. Fleece är ett material som sedan länge gått från klarhet till klarhet, och det har blivit känt som både mjukt, behagligt och verkligt värmeisolerande – det senare självklart beroende på tjockleken. Fleece passar därför många syften. Det kan användas till sport, outdoor-aktiviteter eller bara som en ultramjuk tröja en dag på soffan. Materialet är faktiskt så multifunktionellt, att det många gånger kan användas som både fleecetröja eller fleecejacka. Ser du bara till att justera klädseln du har under, så har du rätt temperatur i förhållande till din omgivning.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 37

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Fleecetröjor för kyliga kvällar

Fleecetröjor har blivit otroligt populära, och i stort sätt alla äger ett exemplar. Det finns det en riktigt god anledning till, då fleccetröjan finns i många snygga färger och tjocklekar. Du känner kanske igen den klassiska gröna fleecen, som levereras till värnpliktiga i försvaret? Om du har skiftat bekantskap med den, tvivlar du nog inte på fleecematerialets värmeisolerande och andningsbara egenskaper. Det är helt enkelt ett material som kan hålla dig varm en kylig kväll, och kan även användas som en extra jacka.
Det kan vara stor skillnad på olika modeller, då några är i ett tjockare material och kommer därför vara extra varma att bära på de mycket kalla kvällarna. Gemensamt för vårt utbud är att var och en är skönt mjuka och behagliga att bära. Så behöver du en bra fleccetröja, hittar du den här hos Army Star.