Sweatshirts för män

Feta army sweatshirts för uppvärmning och träning eller som en varm tröja på höstdagar. Våra sweatshirts i den välkända armystilen är tillverkade för aktiv användning, så man kan träna helt utan att begränsas av en tung tröja. Våra militärsweatshirts är inspirerade och tillverkade efter de så kallade physical training hoodies eller PT-hoodies, som levereras till amerikanska soldater. Våra militär sweatshirts finns i klassisk grå eller riktig army grön och med army-inspirerade tryck. Sweatshirts från Army Star kan naturligvis även användas som en del av din dagliga klädsel. Våra army sweatshirts är alla i den bästa militärstilen och håller kylan ute när du tränar. Du kan få din militärsweatshirt med eller utan blixtlås och du kan välja mellan flera olika tryck.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 42

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Sweatshirts - varma tröjor för kalla kvällar

Om du behöver en army sweatshirt för de sena timmarna eller kalla dagarna, så kan du hitta den hos Army Star. Vi har kvalitetströjor i friska färger, för män som antingen behöver ett varmt lager kläder i den danska vintern, eller behöver en fet sweatshirt till sportanvändning.
Våra sweatshirts tillverkas i behagligt bomullsmaterial som inte bara ser bra ut på utsidan, utan är mjuka invändigt, så de är enormt sköna att bära. Den goda passformen gör samtidigt att det är en otroligt skön upplevelse när du går runt i en av våra modeller.
Ta med en army inspirerad tröja nästa gång du ska ut en sen sommarnatt, eller då du behöver ett lager över t-shirten. Sweaters gör sig superbra till ett par jeans, och de kan användas till både arbete och vardag.