Army poloshirts för män

Poloshirten är en all-rounder och en favorit när man ska välja kläder. Den kan användas i alla sällskap – allt från den avslappnade turen till stranden, där den kan bäras med ett par feta armyshorts, till kvällens outfit, där den kan matcha dina favoritbyxor. Polo t-shirten har existerat i evigheter, och har med dess tidlösa krage alltid varit en populär företeelse i herrgarderober.

Läs mer Read Less

16 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Pikétröja - army fashion med sportiga rötter

T-shirten har en framstående kusin - den kallas för pikétröja.
Som så många andra klädesplagg härstammar pikétröjan urpsrungligen från sportens värld, där fransmannen Rene Lacoste bröt mot de traditionella reglerna inom tennissporten, och gick på banan i en kortärmad skjort-liknande sak i ett härligt lätt bomullsmaterial, som även hade en krage som kunde skydda tennisspelaren under matchen i den starka solen. Även idag är pikén fortsatt en av de mest älskade plaggen som män kan dra över huvudet.
Hos Army Star menar vi att alla män bör ha en herrpiké i garderoben av den enkla orsaken att den är så användbar. Pikétröjan är i kraft av sina rötter till sportvärlden på en gång både sportig och elegant. Även om den finns i otaliga variationer, här nedan naturligtvis som feta army wear, förblir kragen och knappslån som fortsatta element som ger en elegant look. Lägg därtill att materialet fortfarande är skön behaglig bomull, som tillsammans med den lite lösa passformen ger en verkligt skön upplevelse - så har du receptet på herrvänliga kläder.
Army Star säljer pikétröjor i de klassiska och tidlösa snitten, kombinerade med referenser till den militära världen. Bär en av våra modeller tillsammans med ett par feta jeans och få en look som både är ledig och som funkar till jobb och fritid.