Regnkläder för män - camouflage, armyfärger eller klassisk gult fiskarset

Camouflage och militärfärgade regnkläder, regnset och regnponchos. Vi har regnkläder som andas med tekniskt 3-lagers membran som låter huden andas även om du är aktiv i regnet. Vi har även billiga regnset som håller dig torr i hällregn utan att du behöver tömma plånboken. Behöver du en lätt regnponcho som du alltid har redo i väskan? Det hittar du också här! Våra camouflageponchos är lätta och tar ingen plats – alltid praktisk när det danska vädret överraskar. Kikar du efter något mer klassiskt? Kolla då våra billiga ’gammeldags’ gula fiskar-regnset. Praktisk taget oförstörbar och 100% vattentät. Finns både som jacka och som set.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 40

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army regnkläder för män

Bara för att vädret är tråkigt behöver inte dina regnkläder vara det. I varje fall inte enligt oss på Army Star. Därför har vi samlat ett fett utbud av klassiska såväl som mera army inspirerade regnkläder i camouflage, militär olivgrön eller marin, som kommer i många varianter, så att du både kan hitta byxor, jackor och ponchos, som skyddar dig mot regn och snö.
I vårt sortiment hittar du regnkläder i många olika prisklasser, som passar till olika sorters användning. Cyklar du mycket är det en bra idé att vara inställd på att det kan komma regn. Vi har unika regnponchos, som inte tar mycket plats i väskan när den är komprimerad i den medföljande påsen. De är även enkla att dra över ryggsäck och ev. cykelstyret, så att du kan cykla utan att bli genomblöt.
Vi har många modeller, allt från den gula ikoniska fiskeregnjackan till militärinspirerade camouflageset och de tekniskt utvecklade hardshells. Kom därför ihåg att kolla närmare på varje produkt, då det kan vara skillnad på deras vattentäthet och deras olika styrkor.