Militärkepsar och army caps

Militär kepsar och feta army caps! Vårt enorma utbud rymmer lite av varje. Vi har massor av kepsar i camouflage, med militärbroderingar, applikationer och med tryck. Utbudet rymmer många olika stilar bl.a. ’flat top’modellen även känd som Castro-kepsen, Baseball caps, snapbacks och klassiska modeller med låsning i nacken. Om du behöver praktisk solavskärmning eller cool attityd, hittar du säkert en keps som matchar ditt behov!

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 117

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army kepsar för män

Du kan aldrig ha för många kepsar i garderoben. Oavsett vilka kläder du har, eller på vilket humör håret är, är det en fantastisk fri känsla att ta på en keps på och dra ut i världen.
Hos Army Star har vi kepsar för alla veckans dagar och till varje stil. Du hittar både kepsar i camouflage och enfärgat, samt army kepsar med slit eller tryck med referenser till den militära världen. Passformen kan variera på vissa modeller, eftersom du både hittar typer som sitter löst och luftigt om huvudet, liksom vi också har modeller som på ett behagligt sätt följer huvudets naturliga form. Prova exempelvis en Flexfit keps, som har blivit oerhört populär, då den finns i en massa färger och som dessutom har en perfekt passform - aldrig för löst, aldrig för stramt.
Det breda utbudet gör att du kan matcha en fet keps i camouflage eller annan design med dina dagliga outfits. Kepsen ger ett ledigt intryck och är perfekt till dig som gärna vill ha en egen look i streetmodet eller som bara vill se bra ut - även när håret har förklarat krig.