Cargobyxor & armébyxor - kamouflage-, vandrings- och militärbyxor

Army Star säljer alla typer av byxor, både kamouflage-, army- och cargobyxor, samt vandringsbyxor, baggy byxor och militärbyxor. Vi har ett stort sortiment av armybyxor och byxor från de största tillverkarna av äkta armékläder: Brandit, Rothco och Molecule. Här finns byxor för alla smaker och vi har även cargobyxor eller militärbyxor till dig som föredrar army-looken. Armybyxor är kända för deras slitstyrka, optimala rörelsefrihet och behagliga passform, samt, beroende på modell, många stora fickor. Här får du garanterat kvalitet för pengarna. Kolla vidare i vårt breda sortiment nedan eller gör en valfri sökning i menyn till vänster.

Läs mer Read Less
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris

Artiklar 1-36 av 156

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

OM BYXORNA FRÅN ARMY STAR

Vårt sortiment är brett. Här kan du läsa mer om några av de olika märken och varianter av byxor som vi har.
Dickiesär ett amerikanskt märke som tillverkar slitstarka arbetskläder. Det började de med år 1922, och det har sedan dess blivit ett världsomspännande märke. Dickies har en bred skara fans – allt från skatare och konstnärer till hantverkare och lantmän. Deras kläder är slitstarka, har en skön passform och säljs till ett väldigt bra pris med tanke på den höga kvaliteten.
Moleculetillverkar cargo byxor och army byxor med en cool streetwear-twist. Byxorna har en avslappnad passform som ger full rörelsefrihet. De är tillverkade i en solid stonewashed bomullskvalitet vilket ger hög kombort och andbarhet. Modellerna är fullspäckade med praktiska detaljer inspirerade av militärkläder. Profilen är rå, maskulin och tidlös.
Urban Classicstillverkar byxor som avspeglar de senaste trenderna. Passformen är vanligtvis smalare och looken mer strömlinjad. De tillverkar byxor som passar perfekt till det urbana livet i tunnelbanan, på jobbet och på nattklubben.
FHBhar klassiska arbetskläder som specialitet. Det är hållbara arbetskläder med en charmerande gammaldags twist. Deras byxor kallas naver byxor och är bland annat kända från den danska serien Hundra procent bonde (på danska Bonderøven) på SVT. Byxorna är designade för hårt hantversarbete, året runt. Samtidigt har de en rad unika detaljer som ger dem en helt unik look.