Hardshell jackor för män - outdoor-jackor - skyddar mot väder & vind

En outdoor / hardshell jacka är en lättviktsjacka, vars primära egenskaper ligger i skydd mot väder och vind. Hardshell jackor bör som regel kombineras med ett mellanlager, helst långärmat, och om det är kallt; t.ex. en fleecejacka. Hardshell jackor från Army Star håller en bra kvalitet. Hos oss hittar du endast Outdoor jackor med ett förnuftigt förhållande mellan pris och kvalitet.

Läs mer Read Less

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Hardshell jackor - designade för utomhusbruk

En hardshell jacka är en tunn regnjacka, som typiskt är i en variant utan foder, men med ett slitstarkt yttersta lager. Jackan är som gjord för det danska vädret, när det visar sig från sin våtaste och blåsigaste sida. Med dess vattentäta ytterlager håller den dig torr och skyddar från vind även i kraftigt regnväder, samtidigt som jackans membran är designad för att kunna låta dig andas - det är praktiskt army mode.
Ska du använda din hardshell jacka under kalla förhållanden, är det viktigt att ha dess funktionalitet i åtanke. Då jackan är skräddarsydd för att vara vind- och vattentät, bör du ha ett varmt underlager på om du använder den under kalla förhållanden. Under varma förhållanden har vissa modeller finessen att armhålan kan öppnas, så att fukt åker bort från kroppen. Hardshell jackans egenskap att hålla vind och vatten ute gör den till en perfekt vardagsjacka, när regnet inte ser ut att att sluta. Låt det dåliga vädret möta sin överman i army camouflage eller feta enfärger.