Cargo shorts och army shorts för män

Vi har samlat ett stort utbud av de fetaste army- och cargoshortsen. Se bl.a. våra många modepräglade reproduktioner av ursprungliga militärshorts. Vi har ett stort utbud av färger och nästan lika många camouflage! Sortimentet rymmer också ett stort utbud av korta byxor och knickers, som är shorts med extra längd. När den varma temperaturen gör sig påmind är det bara att gå ut och njuta av det. Och med ett par cargoshorts slipper du släpa på tunga väskor och ryggsäckar, istället fyller du bara de många fickorna så är du redo för sommarens äventyr. Hitta ditt par nedan!

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 72

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army cargoshorts med inspiration från de militära klädesplaggen

Shorts är något av det mest behagliga man kan ha på sig när temperaturen stiger. De har typiskt sett en lös, behaglig passform och vid benöppningen släpps mer luft ut jämfört med långbyxor. Dessutom har de korta benen på shortsen den fördelen att de inte begränsar eller nedsätter rörelsefriheten, som byxor kan ha tendens att göra. Och om du kombinerar denna komfort med användbarheten från ett par cargoshorts, har du verkligen något som funkar. Cargo shortens placering av fickor är nämligen helt perfekt för förvaring av de många små saker man behöver ha med sig när vädret är bra.
Många av våra shorts hämtar inspiration från de militära klädesplaggen. Det ger dem en unik och rå look. Army shorts har år efter år varit en fast del av modebilden, och är ett superbra exempel på den tidlöshet som army kläder har. Så om du vill ha shorts du kan ta fram igen och igen, år efter år, så bör du klart överväga ett par army cargo shorts från Army Star!