Army kappsäckar och militärbärsäckar

Original och replika militärbärsäckar och army kappsäckar. Många av våra duffle bags är överskottsartiklar, det vill säga skicket kan variera och lagret är ofta begränsat. Vi hittar hela tiden efter nya militärbärsäckar så att du alltid har ett utbud av de fetaste army bärsäckarna som finns tillgängliga just nu. Det finns alltid massor av plats i armybärsäckar och de är gjorda för att hålla. Så du kan lugnt använda din militärbärsäck på resan, till den stora shoppingturen - eller även som tvättkorg! Duffle bags är riktigt enkla och är utan häftiga egenskaper - endast massor av plats och en enkel bäranordning. Vi har militärbärsäckar i både klassisk kraftig bomullscanvas eller modern hållbar nylon.

Läs mer Read Less

20 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Duffle bags - bärsäckar i army look

Det är inte så mycket tjafs med en duffle bag. Den är ytterst hårdför och av samma anledning används den ofta till att transportera sportutrustning eller bagage av folk som rest utomlands. Det slitstarka yttre har gjort att den ofta använts till militärt bruk, där soldaterna transporterar kläder från kaserner, mellan missionsområden och tillfälliga skyddsplatser. Duffle bag kallas också för en seabag, när den använts till sjöss eller av marinen, men den civila introduktion kan skyllas på den popularitet som army bärsäcken fick i Australien på 60-talet - där bärandet av en militär bärsäck var lika med att vara surfare.
Väskan är fortfarande så enkel som den en gång var, och nu finns den i rå army fashion i camouflage look eller enfärgat. Den smarta cylinderformen, bärremmarna och enkel stängning gör bärsäcken perfekt för sportutrustning, när du ska på match eller träning eller när du bara ska ha en lätt packning med dig. Skulle du dock behöva en större resväska, så kom ihåg att Army Star har duffle bags på 80 liter! Kom ihåg du fortfarande har lätt åtkomst till innehållet, då en rem i toppen lätt kan öppnas och ge åtkomst, liksom att några av modellerna även har ett tvärgående blixtlås som gör allt innehåll lättillgängligt.
Så om du söker en cool, simpel, slitstark och otroligt rymlig väska så är bärsäcken ett bra val.