Långärmade militärskjortor och armyskjortor för män

Oavsett om du är ute efter armyskjortor med långa ärmar, uniformsskjortor, pilotskjortor eller skogshuggarskjortor, så har du kommit till rätt ställe. Vårt sortiment av långärmade militärskjortor är, som allt annat hos Army Star, av bästa kvalitet! De flesta av våra stilar passar perfekt till vardags och dessutom består utbudet av snygga uniformer som t.ex. våra långärmade polisskjortor eller matrosskjortor som även kallas en bussarong. Vi har skjortor i camouflage, rutigt och i klassiska militärfärger. Se det stora utbudet nedan, och klä dig med stil!

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 71

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army skjortor med långa ärmar - feta kläder för hela året

En långärmad skjorta kan används hela året runt, och du kan alltid hitta en bra herrskjorta som passar till varje humör och tillfälle.
Långärmade skjortor är ett måste i alla garderober. De kan användas i vardagen, där en rå army skjorta i exempelvis rutigt, camouflage eller vintage look, ger din stil en knivskarp kant och en maskulin prägel. Precis som en modell i enfärgat kan ge ett traditionellt utseende, om du ska använda den vid mer formella omständigheter.
Skjortan är ett klädesplagg som aldrig ska glömmas bort, även när säsongerna skiftar. När vädret är kallt och trist kan du bryta de tråkiga grå dagarna med en fet skogshuggarskjorta, som täcker hela överkroppen och ger liv och fet stil. Är solen framme, behöver du inte packa ihop dina skjortor - en snygg upprullning och evt. en öppnad knapp ger en sommarfrisk look som aldrig går ur modet.
Hitta din nya långärmade skjorta här bland de många typerna av militärstil, skogshuggarmodeller eller snygga enfärgade varianter.