FHB Naver

FHB-navarkläder hittar du här. Vi har ett stort och spännande urval av slitstarkt navarkläder som är perfekt för dig som vill ha slitstarkt kläder, eller för dig som kanske beundrar Bonderøvens praktiska klädsel. Vi är helt förtjusta i kläder och accessoarer från FHB, eftersom kvaliteten och passformen är helt exceptionell. Hos Army Star hittar du allt från snygga hängslen till coola och slitstarka byxor tillverkade i kraftig bomull eller läder. FHB-navarkläder är perfekt för dig som utför hårt fysiskt arbete och vill ha plagg som inte bara slits ut.
Läs mer Read Less

31 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

NAVER KLÄDER SOM GÅR ÄNDA TILLBAKA TILL RÖTTERNA

FHB är kvalitet. FHB har varit specialister i naver kläder sedan 1894. Naver traditionen är en väldigt gammal tradition som fortfarande är aktuell i Europas tysktalande länder. Bonden i det danska programmet Hundra procent bonde (på danska Bonderøven) på SVT är, med all rätt, väldigt förtjust i sina naver byxor. FHB naver byxor är av yttersta kvalitet och är byxor som du kommer att ha i riktigt många år. Hos Army Star har vi naver byxor i original i kraftigt vävd bomull. Vi har även den tunna sommarutgåvan i Moleskin – och är det riktigt varmt har vi också naver shorts. Ett par FHB naver byxor – ett köp du aldrig kommer ångra!
Om du funderar över din fascination för naver kläder, kan det faktiskt vara så att det ligger en bra förklaring bakom. Naver är nämligen en förkortning för skandinaver, och uttrycket användes ursprungligen om de hantverkare som på 1800- och 1900-talet drog ut i Europa för att utvecklas inom sitt fack. Denna tradition lever fortarande kvar i länder som Tyskland och Schweiz, vilket också förklarar varför några av de bästa naver kläder tillverkas just där.
Även om naver kläderna går långt tillbaka i historien lever stilen fortfarande kvar, vilket kan ses inom både hantverk och mode. Både i stadsbilden och på TV har naver kläder börjat ta mer och mer plats, så om du letar efter ett par byxor eller shorts som kan användas både till vardags och arbete, kan du garanterat hitta dem hos Army Star.