Militärväskor för vardagsbruk

Stort utbud av militärväskor och armyryggsäckar i alla former, färger och storlekar. Vi har autentiska pilot-väskor, GYM-bags, sportväskor och många andra väskor, perfekta för sport. Vi har även kraftiga resväskor och weekendväskor för de längre turerna. Om du ska vara aktiv på resan har vi också både bältesväskor och magbälten. För vardagen har vi både axelväskor, datorväskor och klassiska canvas-väskor - både med och utan tryck. Om du letar efter en militärväska hittar du garanterat något i vårt enorma utbud!

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 302

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army väskor och ryggsäckar för män

Vi ljuger inte när vi säger att vi har en väska för varje tillfälle. Därför kan du hitta en bra ryggsäck, sportväska eller något annat som kan hjälpa till i just din situation.
Behöver du den perfekta ryggsäcken för vardagsbruk, så har vi ett fantastiskt utbud av väskor i army fashion. Våra ryggsäckar passar perfekt till vardagens uppgifter, när det ska fraktas hem böcker, sportkläder eller dagligvaror, och flera av modellerna passar också som reskamrat till festivaler och andra turer. De många facken i väskorna är bra när du ska organisera dina prylar, så att du alltid har koll på sakerna. Vill du skilja dig från mängden, bör du investera i en fet army modell i en av de många camouflage varianterna du hittar på sidan. Det är bra stil i fet militär fashion - som dessutom sitter superbra på ryggen.
Om du bara ska förbi gymmet eller den lokala fotbollsklubben, har vi ett läckert utbud av sportväskor i army look och enfärgat som t.ex. den klassiska olivgröna. Väskorna finns i många storlekar oavsett hur mycket prylar du ska ha med till träningen.
Kategorin bjuder i övrigt på en del andra typer av väskor. Du kan hitta klassiska ryggsäckar, resväskor, axelväskor, datorväskor och mycket mer i feta design som exempelvis camouflage, som ger en rå kontrast till vardagslooken.
Hitta precis den ryggsäck du söker, här hos Army Star.