Handskar och vantar - militärhandskar, halvfinger-handskar, liners och yllevantar i militärstill

Allt inom militärhandskar och vantar för både de kyliga dagarna på cykeln och den strängaste vintern. Här hittar du klassiska handskar i ull, som kan användas både ensamt eller som en liner i en tjockare vante eller liknande. Vi har även modeller av tekniska material som hjälper dig att hålla värmen och transportera bort fukt från handen. Material som till exempel Thinsulate foder och fleece. Behöver du reproducerade militärhandskar i nomex, kevlar och läder - för de krävande uppgifterna där dina händer är arbetsredskap, så klarar vi också det. Se vårt stora utbud av vantar i äkta armystil här på sidan. Gillar du militärstil, så kolla vår Rothco USMC Thermolite modell, som tillverkas för soldater i US Marine Corps.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 51

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

Army handskar och vantar i militär look

Nu kan du få varma handskar och vantar till de kyliga danska säsongerna och undvika de känslolösa vinterfingrarna.
Hos Army Star har vi ett stort utbud av militär stil. Både de klassiska modellerna som t.ex. seglarhandskar av ull, men också moderna army handskar i stretchfabric, fleece och mycket mer. Modellerna i sortimentet har en rad olika egenskaper. Allt från vattentäta till modeller som lägger mer vikt på värme, komfort och funktionalitet.
Oavsett vad du behöver dem till, kan vi förse dig med ett par handskar eller vantar med bra värmeisolering och en fet look i militärstil. Vi har något för cykelturen, för den lediga looken till vinterjackan eller bara slitstarka taktiska army vantar som klarar lite av varje. Notera att vi också har ett stort utbud av ½ finger-modeller, inspirerade av den militära looken.
Materialen är i allt från ull, getskinn och neopren till läder och mycket mer, medan designen finns i både enfärgat eller klassiskt militärcamouflage - en fet kontrast till vardagsklädseln.
Håll händerna varma i ett par bra och varma militärhandskar - här från Army Star.