Ponchos till män - ditt vattenskydd, alltid nära till hands

Unikt utbud av både armyfärger och olika camouflage av lättviktsponchos i ripstop nylon. Så lätta och kompakta, att du knappt märker att du har den i väskan. Ripstop nylon är kraftigt vattenavvisande och skyddar även mot ihållande regn. Våra ponchos är inte bara lätta och vattentäta – De är också otroligt allsidiga. Ponchos från Army Star kan användas både som vanlig regnrock, cykelregnrock, bivack, pressening eller som nödlösning: sovsäcksöverdrag. En poncho är också praktisk om du går med ryggsäck – våra ponchos är nämligen skurna så att de även täcker större packningar.

Läs mer Read Less

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Ponchon - en multifunktionell vän på resan

Om du behöver en billig och kompakt gardering mot plötsliga regnbyar, som till skillnad från vanliga regnkläder också kan täcka och hålla ryggsäcken torr, så är det en regnponcho du letar efter. En regnponcho är otroligt lätt att ha med i farten - den väger så lite, att du inte kommer märka den, och så är det ett mycket kompakt skydd att ha med, eftersom flera modeller till och med levereras med en komprimeringspåse.
Många glömmer att tänka på hur multifunktionell ett sådant regnsskydd faktisk är. När du cyklar kan du skydda både huvud, armar och överkropp, men du kan också skydda en stor del av dina ben genom att dra ponchon över cykelstyret.
Ponchon har också blivit en vanlig festivalutrustning som folk tar med på grund av ovanstående egenskaper såsom lätt vikt och minimal förvaringsplats, men också för att du kan använda ponchon som ett smart underlag eller picnicfilt. Fritidsfolk använder den till och med som bivack - och då den är öppen i sidan, så värmen lätt kommer ut, så undgår du känslan av att bli för varm.
Hos Army Star har vi ponchos i enfärgat och camouflagemönster, som är helt rätt i tiden, och framstår som klart bättre än vanliga regnskydd.