Ullkläder

Ullkläder och tillbehör för alla situationer och i många stilar hittar du här. vi har allt från långa johns till läckra och autentiska fältmattor tillverkade i 100% ull. Genom att välja kläder med ullperm ger du din kropp de bästa förutsättningarna genom att låta den andas och absorbera svett från kroppen Våra autentiska ullprodukter är noggrant utvalda enligt deras kvalitet, bland annat hittar du den "berömda" Eskimo -serien som har klarat det största testet genom att vara en del av Sirius hundspannpatrull och blev senare permanenta kläder i det danska, norska och svenska försvaret. Ull är det perfekta materialet för alla typer av kläder, från tröjor, långkläder, strumpor eller till mjuka, fina och varma underkläder.

Läs mer Read Less

Artiklar 1-36 av 51

per sida
Sätt fallande sortering
Sida

ARMY ULLKLÄDER

Ullkläder i en rå armélook

Med råa arméullskläder är du garanterad för alla slags väder med praktiska kläder. Ull har egenskapen att det är självrengörande, vilket innebär att ullkläder inte behöver tvättas ofta, eftersom ullen innehåller lanolin som är det naturliga fettlagret som finns i lammets ull.
Genom att köpa ullkläder från Eskimo är du säker på att djuren har otroligt bra levnadsförhållanden, vilket avsevärt ökar ullkvaliteten och faktiskt är några av de bästa egenskaperna som finns på lammull.

Kläder med ull är perfekta för dig som älskar att utföra fysiska hårda aktiviteter, vandra eller bara vill ha högkvalitativa arméullsprodukter.

Hoppa in i vårt spännande sortiment av coola arméullsprodukter

Kännetecknas av de mycket höga kraven på militären, vilket innebär att dessa produkter inte bara är bekväma utan också extremt hållbara och innehåller ett brett utbud av militära egenskaper.
Ullstrumporna är bekväma för marscher eller långa vandringsturer med hjälp av högkvalitativa ullstrumpor du minimerar risken för att få blåsor, smärta i fötterna dessutom minimerar du också chansen att skada dina skor.

Den perfekta lösningen

Våra eskimo -ullunderkläder är den perfekta lösningen för dig som älskar att åka skidor, åka jakt eller andra aktiviteter som kräver att du sitter still länge, ullunderkläderna har den fantastiska egenskapen att det hjälper till att reglera din kroppstemperatur.