Army tank tops för män, militär tank tops och wife-beaters

Stort utbud av army tank tops och militärundertröjor! Vi har samlat massor av feta stilar i army look till bra priser. Här hittar du t.ex. tank tops i camouflage, strömlinjeformade sportundertröjor och klassiska tätsittande undertröjor att ha under skjortan en varm sommardag. Vi har självklart också de ikoniska militärundertröjorna i olivgrönt, som du säkert känner igen från film. Våra army tank tops för män, även kallade wife-beaters, är av hög kvalitet och passar de flesta. Här finns något för alla, vi har för både bad-boys och gentlemän!

Läs mer Read Less

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Tank top - undertröjan som blev populär

Linnet är inte längre ett kritiserat klädesplagg som män ska gömma under skjortan. Många använder ännu linnet som ett funktionellt innersta lager, då den är perfekt till att ta upp fukt, om du t.ex. bär den under din skjorta på en varm dag. Tank tops har blivit oerhört populära och används i många situationer.
I dag ser man ofta folk som är iförda tank tops. När solen kommer fram är landet fyllt av personer som är klädda i ett snyggt linne. Det beror på att linnen finns i en massa feta lediga varianter, som ser till att ge kroppen bra med luft. Det gör den helt perfekt för en dag på stranden, en cykleltur eller en sväng ned till parkens gröna gräs en varm sommardag.
Även på gymmet är det exempelvis helt normalt att folk tränar i en snygg och behaglig tank top. Dessutom är det helt enkelt ett nöje att ta på en läcker tank top, när man bara ska ta det lugnt och slappna av.
De många olika färgerna och mönstren ger dig möjlighet att hitta en modell som passar just din personlighet. Hos Army star har vi feta army tank tops i camouflagemönster och andra feta tryck, som ger en rå och maskulin kant, om du sätter på dem till ett par snygga cargoshorts eller liknande.