Långärmade t-shirts för män - camouflage, armyfärger, tryck och helfärgade

Hitta långärmade T-shirts med camouflagemönster eller army T-shirts med långa ärmar här. Vi har nämligen ett stort utbud av alla typer av långärmade T-shirts. Här hittar du bl.a. henley T-shirts, även kända som farfarströjor, varma termoundertröjor, fukttransporterande sportmodeller och neutrala basic wear i bra kvalitet. Då vi är en armyshop har vi självklart också massor av stilar i camouflage. Så med detta stora utbud borde du säkert kunna hitta något som passar i just din garderob i utbudet nedan.

Läs mer Read Less

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

T-shirts med långa ärmar - i militär, sportig och klassisk look

Med långärmade T-shirts från Army Star har du cool klädsel året om. En långärmad modell ger extra värme, och är superbehaglig under de kyliga säsongerna och övergångsperioderna. Är vädret däremot skönt varmt eller kommer du in i ett uppvärmt rum, behöver du inte göra annat än att dra upp ärmarna till armbågarna, så fås luft till armarna.
Hos Army Star har vi modeller med råa detaljer, men också mera traditionella utgåvor med t.ex. en klassisk knapplåsning. Gemensamt för de många typerna är att de gör sig superbra till ett par feta cargobyxor eller shorts. Du hittar båda varianterna, som har ett sportigt uttryck och ett tät passform till kroppen, liksom du har massor av fältskjortor och camouflagetyper att välja emellan.
Prova en långärmad t-shirt i army look och få looke, som ger en maskulin kant med en sportig eller militärinspirerad prägel.