Rothco

Rothco Kraftig Kanvas Weekendväska Standard

Så lågt som 459,00 SEK
Välj en variant för att se tidpunkten för avsändning

30 dagars returrätt

Webbutik i Sverige sedan 2004

Returetikett i paketet

Heavyweight Top Load Canvas Duffel Bag är designad för att ta dina äventyr till nästa nivå. Tillverkad av kraftig 624 gram (22 oz) kanvas är denna toppmatade duffel superrobust och pålitlig och erbjuder stor förvaringskapacitet för all din nödvändiga utrustning. Oavsett om du är på väg ut på en kort vandring, en lång helg i skogen eller ett flerveckors äventyr tvärs över landet, så har denna militära duffelbag dig täckt.

Tillverkad av Rothcos slitstarka heavyweight kanvasmaterial, är detta överlägsna material naturligt vattenavvisande, robust och byggt för att hålla länge. Ingen kan mäta sig med Rothcos kollektion av ultra-premium kanvastaskar och ryggsäckar.

Det dubbla förstärkta grepphandtaget är ett kännetecken för Rothcos kollektion av kanvastaskar, vilket gör det möjligt att bära tunga laster samtidigt som slitage och åldrande minimeras.

Denna kraftiga duffelbag är utrustad med en axelrem av bomullsväv, som är idealisk för att bära din utrustning under längre resor.

Det toppmatade designen säkerställer att din utrustning förblir säker under alla utomhusutflykter eller sportaktiviteter. Dessutom kan krok-och-ögla stängningen rymma nästan vilket hänglås som helst, vilket säkerställer att dina tillhörigheter alltid förblir säkra.

Finns i flera storlekar: Standard (260L) = 53 cm x 91 cm Jumbo (430L) = 64 cm x 107 cm Giant (738L) = 76 cm x 127 cm

Top-load Duffeln är den ultimata utomhuskompisen för alla dina äventyr. Väskaens smala form gör den perfekt för att bära din sport- och träningsutrustning, och den fungerar också bra som en tvättpåse!

Finns i flera storlekar:

Standard (260L) = 53 cm x 91 cm

Jumbo (430L) = 64 cm x 107 cm

Giant (738L) = 76 cm x 127 cm

Mer information
 1. Varenummer:
  Varenummer:
  3339
 2. Grupp
  Grupp
  C57704
 3. Brand
  Brand
 4. Country of Manufacture
  Country of Manufacture
  Kina
 5. Kön
  Kön
 6. Åldersgrupp
  Åldersgrupp
  Vuxen
 7. Outlet
  Outlet
  Nej
Varenummer:
3339