Regnbyxor för män - Camouflage eller casual

Regnbyxor från Army Star! När regnet kommer går det inte att komma undan. Här hittar du regnbyxor till superbra priser som effektivt skyddar mot både regn och vind, så att du undviker att bli genomblöt och kall. Du kan därför lägga krut på att njuta av äventyret - även om det regnar. Utbudet rymmer bland annat våra begagnade camouflage modeller från den Engelska militären - fortfarande 100% funktionella - till ett superbra pris. Vi har också nyproducerade byxor från Danska ID-line. Perfekta för vardagsbruk. Lätta att ha i botten av väskan för dig som cyklar till och från arbetet. Lätta att ta på, även med skor på.
FRI FRAKT ÖVER 1200 KR.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Regnbyxor i army look


Nu är det slut med både byxben och byxor som klistrar sig om dina lår. Med ett par lätta hopfällbara regnbyxor som en del av utrustningen i väskan, är du alltid förberedd att ta kampen mot vädret.
Hos Army Star hittar du regnbyxor för män som törs trotsa vädret även när det hällregnar. Vi har regnbyxor i feta camouflagemönster som till och med andas. Regnbyxor i camouflage är det perfekta valet för dig som gärna vill se maskulin och moderiktig ut även det regnar. Vi har naturligtvis också mera diskreta enfärger för dig som föredrar den klassiska looken av våra vattentäta regnbyxor.
Notera i övrigt att de modeller du hittar har en superbra passform. De ger plats till kläder under, och även med regnkläderna på kan du trampa runt pedalerna under cykelturen eller gå obehindrad i både stad och terräng.