× WINTER SALE Se erbjudanden här

Verktyg & Material

Her finder du armyverktyg och -materiel, som ex. fältspadar och ihopfällbara spadar, men också multifunktionsrep - även känt som patrullrep. Och sist, men inte minst: syset. Så om du ska du gräva diken runtom festivaltältet, göra en färnuftig lägerplats på överlevnadsturen eller bara lappa ett par hål i army-byxorna - så hittar du det helt riktiga verktygen här.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Mera om Bestick & köksset för friluftsbruk


När du måste leva ur din ryggsäck är det viktigt att särskilt dina bestick och köksset är tillverkat i ett lätt material som kan fällas ihop så inte väskan blir för tung - spara på vikten där du kan. Det är också viktigt att dina bestick och ditt köksset har en så enkel design som möjligt. På det sättet finns det mindre som kan gå sönder och om det nu går sönder är det viktigt att det är något du har råda att förlora - så var alltid medveten om priset
Hos os hittar du bestick och tillagningsset inspirerat av det soldater använder. Det gör att det är både simpelt, prisvärt och en bra balans med kvalitet och vikt. Och det naturligtvis till bra priser.