Militärhuvtröjor för män - Army eller camouflage hoodies & sweatshirts med huva

Genom hela historien har huvtröjor varit på modet. På senare tid har särskilt huvtröjan gjort sitt intåg. På 1930-talet tillverkades huvtröjan till arbetarna i de uppvärmda fabrikshallarna. I dag associeras huvtröjor med sport, street och fashion - och här hittar du snygga huvtröjor med camouflagemönster i bästa armystil.
I dag är huvtröjor i mindre grad arbetskläder och i högre grad ett avslappnat och allsidigt plagg, perfekt för sport eller som en del av den avslappnade street looken. Huvtröjan är en klar basartikel i varje garderob. Hos Army Star har vi army hoodies och huvtröjor för varje smak; du hittar både moderiktiga, tränings-sweatshirts, camouflage huvtröjor, hardcore prints och tidlösa huvtröjor.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Hoodies sedan 1930


Hoodies har blivit mindre förknippat med arbetskläder och till högre grad ett avslappnat och mångsidigt klädesplagg perfekt för sportande eller en tillbakalutad street look. Luvtröjan är ett självklart val i varje garderob. Hos Army Star har vi army hoodies och luvtröjor åt alla smaker; du hittar både moderiktiga tränings-sweatshirts , kamouflage luvtröjor, hardcore prints och mer tidlösa luvtröjor.