× Spara 20 % på utvalda Brandit-produkter Se tilbud

Byten och returer

Om du vill skicka tillbaka en eller flera varor till oss, ska du skicka tillbaka dem inom 30 dagar efter mottagandet.

Följ dessa anvisningar


  • I ditt paket har vi bifogat en returetikett som du kan använda för att skicka paketet i retur till oss. Använde du denna etikett drar vi av beloppet från det belopp som du annars skulle få återbetalt. Det kostar med DHL 89 kr. Du väljer leveransmetod när du beställer, leveransmetoden du väljer är också den returmetod du måste använda när du returnerar.
  • Alla returvaror återbetalas till det vid beställningen använda betalningsmedlet. Om du vill byta till en annan storlek/färg, kan du därför lägga en ny beställning i butiken omedelbart.
  • När du skickar en vara i retur till oss ber vi dig bifoga returformulä som låg i dit paket vid mottagandet. Du kan också hitta och använda vårt returformulär. Du hittar returblanketten her
    Vi behandlar alla returvaror inom 14 dagar efter mottagandet av ditt paket. Vid en delvis returnering av beställningen, återbetalar vi inte fraktbeloppet.

Vänligen returnera varan till:
Army-Star
Nannasgade 28
2200 Copenhagen N
Denmark

Vid returnering av en komplett beställning, får du beloppet för billigast möjliga fraktmetod återbetalt, dvs. om det fanns en billigare leveransmöjlighet än den du valde då du lade beställningen, är det detta belopp vi återbetalar.

Har du inte har fått en bekräftelse via e-post på detta, kan du med fördel kontrollera din skräppost eller kontakta oss på info@army-star.eu

Delvis Retur

Om du inte returnerar alla varor från din beställning återbetalar vi endast beloppet för de varor vi får, minus eventuella. retursedel. Det ursprungliga beloppet för frakt återbetalas inte.
Har du förvarat varor för mindre än 1200 SEK och fått "gratis frakt över 1200 SEK". vid beställning kommer 89 SEK att dras av från avgiften för standardleverans, eftersom ditt slutliga köp är mindre än 1200 SEK. Om du gör en utbyte omedelbart debiteras 80 SEK inte. (Vi kontrollerar din e -post för att se om det finns en byta vid mottagande av returorder)

Har du använt Klarna?

Då är det viktigt att du kontaktar Klarna och berättar att du returnerar produkterna

Full retur

Om du returnerar alla artiklar på din beställning, kommer vi att återbetala hela orderbeloppet, minus eventuella. retursedel.