Byten och returer

Om du vill skicka tillbaka en eller flera varor till oss, ska du skicka tillbaka dem inom 30 dagar efter mottagandet.

Följ dessa anvisningar


  • I ditt paket har vi bifogat en returetikett som du kan använda för att skicka paketet i retur till oss. Använde du denna etikett drar vi av beloppet från det belopp som du annars skulle få återbetalt. Det kostar med Bring 85 kr. och med Postnord/UPS 145 kr. Du väljer leveransmetod när du beställer, leveransmetoden du väljer är också den returmetod du måste använda när du returnerar.
  • Alla returvaror återbetalas till det vid beställningen använda betalningsmedlet. Om du vill byta till en annan storlek/färg, kan du därför lägga en ny beställning i butiken omedelbart.
  • När du skickar en vara i retur till oss ber vi dig bifoga returformulä som låg i dit paket vid mottagandet. Du kan också hitta och använda vårt returformulär. Du hittar returblanketten her
    Vi behandlar alla returvaror inom 14 dagar efter mottagandet av ditt paket. Vid en delvis returnering av beställningen, återbetalar vi inte fraktbeloppet.

Vänligen returnera varan till:
Army-Star
Nannasgade 28
2200 Copenhagen N
Denmark

Vid returnering av en komplett beställning, får du beloppet för billigast möjliga fraktmetod återbetalt, dvs. om det fanns en billigare leveransmöjlighet än den du valde då du lade beställningen, är det detta belopp vi återbetalar.

Har du inte har fått en bekräftelse via e-post på detta, kan du med fördel kontrollera din skräppost eller kontakta oss på info@army-star.eu

Delvis Retur

Om du inte returnerar alla varor från din beställning återbetalar vi endast beloppet för de varor vi får, minus eventuella. retursedel. Det ursprungliga beloppet för frakt återbetalas inte.

Har du använt Klarna?

Då är det viktigt att du kontaktar Klarna och berättar att du returnerar produkterna

Full retur

Om du returnerar alla artiklar på din beställning, kommer vi att återbetala hela orderbeloppet, minus eventuella. retursedel.

Vi byter fram till och med 31 januari 2024.

Hinner mina varor fram innan jul?


Var uppmärksam på att det på varan står avsändningstid (det vill säga, hur lång tid det tar innan varan skickas från oss), och inte en leveranstid. När varan skickas beror på om vi har just din beställda storlek/färg på lager. Information om hur lång tid det tar innan varan skickas från oss finns ovanför den svarta köpknappen på varan, i inköpskorgen, vid checkout och på orderbekräftelsen.


Sista chansen för leverans innan jul?


Varor som skickas från oss inom 1-2 vardagar = 17 december kl. 12.00
Beställ före kl. 12.00 den 17 december, så säga DHL, DB Schneker och PostNord att paketet levereras innan jul.

Varor som skickas från oss EFTER 1-2 vardagar = 8 december kl 08.00
Beställer du varor med längre förberedelsetid är det viktigt att du beställer i god tid och senast den 10 december kl. 09.00

Hela beställningen skickas samlad. Vid beställning av flera varor är det varan som det tar längst tid att skicka från oss, som avgör när hela ordern skickas. Är du osäker eller vill vara 110% säker på att din order kommer innan jul, så kontakta vår kundservice på info@army-star.eu

Vi kan inte skicka varor snabbare än vad som anges vid köpet.


Information om leverans och kundservice mellan jul och nyår


Över jul och nyår håller flera av våra leverantörer stängt och öppnar först i januari. Det kan ha en betydelse för varor med en förberedelsetid som är längre än 1-2 vardagar.

Vi har naturligtvis uppdaterat alla uppgifter om när varor skickas från oss, för de varor som påverkas av att leverantörerna har stängt. Kom ihåg att kolla hur lång tid det tar för oss att skicka varan. Den informationen visas när du har valt färg och storlek, samt i korgen före du går till kassan. Hur lång tid det tar innan vi skickar varan framgår också på din orderbekräftelse som skickas till din e-postadress.

Vi gör förstås allt vad vi kan för att färdigställa din beställning snabbast möjligt. Och kom ihåg att varor som anges skickas från oss inom 1-2 vardagar, oftast skickas redan nästa vardag. ARMY STAR önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.