Shorts för män - råa modekläder i army look

Du hittar alltid ett stort utbud av shorts för män i vår army shop. Vi har ett brett sortiment med modeller i allt från camouflage och cargostil till ultrabehagliga sweatshorts i en sportig och street-inspirerad look. Med ett genomgående fokus på kläder med bra passform, hög slitstyrka och rörelsefrihet, hittar du snyggt armymode i militärcamouflage, som ger din stil en rå touch, samtidigt som du kan hitta cargoshorts i snygga helfärger. Kategorin värnar om den maskulina army-looken med feta detaljer som exempelvis stora fickor och tryck, med märken som Brandit, Rotcho och Texas-baserade Dickies, som alla tillverkar kvalitet shorts för män. Du hittar ditt nästa par här.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Cargoshorts i hög slitstyrka och färgfasthet


När sommaren kommer går det inte att klara sig utan shorts. Vi har samlat de fetaste stilarna i army look och samlat dem här. Militärshorts är sköna eftersom den lösa passformen från militärbyxor går igen hos shorts-modellerna. Detsamma gäller för de praktiska fickor som gör cargoshorts till ett absolut måste. Du slipper nämligen att släpa en väska, eftersom du kan nöja dig med fickorna på dina shorts. Flera av våra stilar har medföljande bälte, vilket kan vara praktiskt när fickorna är fyllda. De flesta av modellerna i vårt utbud är inspirerade av den militära looken, vilket ger en rå och unik look. I militären används camouflage för att dölja soldaten, men i modet är det snarare det omvända. Camouflage kan skilja dig från mängden och ge en cool twist till resten av din klädsel. Och är du långt från en tvättmaskin, t.ex. på semester söderut, är camouflageshorts superpraktiska eftersom camouflaget kan hjälpa till att dölja mindre fläckar, så du klarar dig ändå!
Slitstyrka är ett annat nyckelord för militärkläder. Vårt utbud är i hög grad riktat till att ha en hög slitstyrka och färgfasthet, så att du kan använda dina shorts säsong efter säsong. Vill du vara säker på att få extra lång hållbarhet i dina shorts, ska du gå efter modeller där tyget är en blandning av bomull och polyester. Polyester är nämligen superbra på att hålla färgen vid tvätt, och så har det en högre slitstyrka än bomull.