× BLACK WEEK - SPARA 20-60% Se tilbud

Om oss

Om Army Star

Det är inte möjligt att komma förbi och köpa/byta varor då vi inte är en fysisk butik utan har endast lager på adressen.

Med en unik kombination av äkta original-militärvaror och moderna omtolkningar av gamla klassiker kan du skräddarsy din personliga armystil.

Vår målsättning är att kunna erbjuda dig det största och bästa utbudet inom armyfashion, originalarmykläder, militärkläder, workwear, militärutrustning och outdoor-kläder, samt army accessoarer – se till exempel vårat stora utbud av paracord – allt i en toppenkvalitet till bra priser. Kolla igenom vårt stora utbud av byxor. Här hittar du alltid byxor för alla tillfällen, stil och smak! Se t.ex de häftiga armycargobyxorna från Brandit, de klassiska militärbyxorna från Tru-Spec, som tål även de tuffaste uppgifterna, eller vårt utbud av workwear-byxor från Dickies. Så oavsett om du letar efter ett par moderna cargobyxor, chinos, kraftiga armybyxor i klassisk passform eller traditionella workwear, kommer du alltid kunna hitta det hos oss.

Vi har skapat en spännande och användarvänlig hemsida, som gör det enkelt och bekvämt för dig att kolla runt i vårt stora sortiment och hitta alla dina armykläder, armyutrustning och militärprylar på att ställe. Det går snabbt och enkelt att beställa, och eftersom vi har stor erfarenhet från näthandel vet vi hur viktigt det är med precis rätt leverans. Vi på Army Star erbjuder dig därför ett brett utbud av leveransmöjligheter som passar dina behov.