Pierre Beauvais Clean Hands 600ml - Förväntad leveransvecka 18

189,00 kr.
160,65 kr.
Skickas inom: 1-2 vardagar
30 DAGARS RETURRÄTT
Fri frakt över 1200 kr.
Enkelt att returnera
Clean Hands:
- dödar 99,9 % av alla bakterier - helt utan tvål och vatten!!   - Kompakt - tar väldigt lite plats i väskan och kan tas med överallt.   Lätt att använda - kan hanteras med en hand.

- Torkar snabbt, den är inte fet och torkar inte ut huden.   Vi tänker inte på det, men vid många tillfällen utsätter vi oss för bakterier och tar på saker som inte gjorts rena från bakterier och svettiga händer.   Vi skakar hand med folk när vi möter dem, vi sätter handen framför munnen när vi nyser och håller hårt i räckena när vi åker buss. När vi är på flygplatsen tar vi en bagagevagn - utan att tänka på om den gjorts ren från bakterier och svettiga händer.

Clean Hands har tagits fram i samarbete med läkare och kirurger, som använder det dagligen vid olika tillfällen, och därför är det känt för sina bra egenskaper.   Andra användare är de anställda på danska Röda Korset, när de befinner sig på platser med dåliga sanitära förhållande och dagligen är utsatta för infektionsrisk, då Clean Hands tar död på 99,9 % av alla bakterier och eliminerar infektionsrisken.

Röda Korset rekommenderar också Clean Hands till turister som reser till avlägsna och exotiska resmål, med dåliga eller obefintliga sanitära förhållanden.   Det används även av yrkessoldater som tar det med sig till fältet och använder det i många olika situationer.

Clean Hands är mycket praktiskt och bör alltid finnas i din packning.   Om du ska campa, ut på vandring eller besöka en festival och inte kommer att ha tillgång till tvål och vatten, använd Clean Hands.

Förutom vanlig handhygien kan du också använda Clean Hands (tack vare att det innehåller klorhexidin) för små skärsår, skrapsår, etc.   Clean Hands lindrar även värk och kliande från maneter, myggbett och getingstick.

Clean Hands är jätteeffektivt - det tar död på 99,9 % av alla bakterier, samtidigt som det är mjukt för huden då det inte innehåller parfym eller konstgjorda färgämnen.   Glycerinet i produkten garanterar att det inte torkar ut din hud - inte ens efter upprepad användning!!

Försäkra dig om att du alltid har Clean Hands i närheten, i bilen, båten, toalettväskan, på campingsemestern - då tar du hand om hygienen.    PS Clean Hands kan även tas med till arktiska platser då det tål temperaturer ned till 50 minusgrader.
Quick Overview

  • Innehåll. 600 ml


Material

  • Alkohol 82 % tar död på 99,9 % av alla bakterier, svampar, hepatitis, H1N1
  • Glycerin 0,5 % förebygger att huden torkar ut
  • Hydroxypropylcellulosa-gel förhindrar att vätskan rinner ut om den öppnade flaskan tappas
  • Inga färgämnen har tillsatts
  • Ingredienser. T-sprit, vätska, hydroxypropylcellulosa, glycerin, klorhexidin digluconat
  • Klohexidin 0,5 % desinfkterar minre skärsår och skrapsår, tar bort värk och kliande fråb myggbett, manetbränningar och getingstick.
  • Oparfymerad