× WINTER SALE Se erbjudanden här
Molecule

Molecule

Molecule tillverkar army-inspirerade cargobyxor och cargoshorts med cool ”overbuilt” look och råa detaljer. Ett av deras kännetecken är den rymliga passformen. Passformen säkrar först och främst en obehindrad rörelsefrihet och gör att det inte finns några obehagliga friktionspunkter. Dessutom bidrar den avslappande passformen till att ge en cool avslappnad street-look. Molecules byxor är tillverkade i slitstark bomull. Vanligtvis är tyget stonewashed, vilket ger en rå och sliten finish. Utöver det slitstarka tyget har de många sömmar och förstärkningar vilket gör byxorna än mer slitstarka. De är även otroligt praktiska med alla rymliga fickor där du får plats med lite allt möjligt. Molecule är perfekt till vardags, fritid och resor!
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Mer om Molecule

Molecule är slitstarka armykläder med en cool streetwear-twist. Kläderna är tillverkade i en kraftig kvalitet i form av mycket hållbar heavy duty-bomull. Bomullen ger bra slitstyrka, behaglig komfort och god andbarhet. Dessutom slits tyget väldigt snyggt så att det får en charmig patina. Snitt och design är tidlöst så att plaggen aldrig går ”out of style”. Kläder från Molecule kan därför hålla i många år.
Armykläder har alltid varit sammankopplat med streetwear-mode. Kanske är det på grund av klädernas hållbarhet som passar bra till exempelvis skating. Kanske är det på grund av den lösa och avslappnade passformen. Kanske är det på grund av den råa looken som passar bra in i en urban miljö. Eller möjligtvis bara en kombination av de tre? Oavsett passar Molecule in i alla de tre beskrivningarna och därmed också i var mans streetwear-garderob.
Men det är mer till märket än enbart urban jungle. Kläderna har även en praktisk sida som inte bara värdesätts i stan. Outdoor-folk som vandrar eller gör andra aktiviteter i naturen är även de förtjusta i Molecule. Detta på grund av att kläderna har en unik kombination av skön passform, många praktiska fickor och hög hållbarhet. Klädernas dämpade färger gör sig även de bra i naturen.