× Spara 20 % på utvalda Brandit-produkter Se tilbud

Vinterjackor till män

Vinterjackor från Army Star är fodrade jackor för kalla temperaturer. Våra vinterjackor har en rymlig passform, så att du kan ha varma kläder under. De är därför perfekta för dig som är aktiv under kalla dagar - så att du kan ta av och på lager beroende på aktivitetsnivå. Vi har ett stort urval av jackor till vintern, bl.a. de populära work-wear jackorna i canvas eller det klassiska skogshuggarmönstret. Vi har också lätta funktionsjackor med vindtätt ytterlager och varmt foder. Du finner även fodrade parkas och militärjackor.
FRI FRAKT ÖVER 1200 KR.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Vinterjackor - håll dig varm i praktisk army look


Möt vintern i en fet army jacka som både håller kylan ute och ser smart ut. Herrjackor är kända för att vara funktionsdugliga och tekniska, vilket vill säga att de är skapta för ett ändamål och därefter har de fått feta detaljer för att bli mer moderiktiga. Det betyder att när du hittar en läcker vinterjacka hos Army Star, så är det en militärinspirerad jacka som inte bara ser bra ut, men som också håller dig varm under de kalla månaderna och är designad med hänsyn till god passform, komfort och möjlighet att röra sig.
Vinterjackorna kommer i många olika design, och därmed olika tjocklekar. Många av modellerna är dock skapta för att ge plats till ett extra skyddande plagg, så att du även kan anpassa värmen genom att justera antalet lager.