Army & vintage fältjackor för män - Original fältjackor använda av militären

Här är de äkta army fältjackorna, som har autenticitet och känsla som endast en ursprunglig vintage fältjacka kan ha! Våra militärjackor är ursprungligen tillverkade för militärt bruk, och de har därför en massa feta detaljer, som är helt onödvändiga, men som ger känslan av den ursprungliga charmen - som efterliknare inte kan komma i närheten av. Det här är något för de kräsna! Gör din street-look komplett med en original army-jacka från Army Star.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Vintage Army Jackor


Begagnade original army jackor har den senaste tiden kommit tillbaka på modet. De stora lagren från det kalla kriget har öppnats världen över och auktionerats bort till låga priser. Det har gjort att det plötsligt finns ett jättestort utbud av äkta militärjackor i hållbar kvalitet till mycket rimliga priser. Mängderna har varit så stora, att även stora internationella klädkedjor tagit in enstaka stilar i sitt utbud. Här på Army Star har vi valt att fokusera på att ha ett bredare och mer unikt utbud, än blott ett par enstaka stilar. Vi har därför, i skrivande stund, över 30 unika vintage stilar i vårt utbud.
När man som klädaffär ska köpa in second-hand militärjackor, är det flera faktorer man ska vara uppmärksam på, bl.a.; jackornas skick/slitage och likformighet (har jackorna slitis lika mycket, eller varierar de från utslitna till oanvända), storlekar och storleksfördelning (militäröverskott köps in i buntar, och kan man riskera att få en helt bunt med endast XXS. Och varje lands militär har olika storleksindelningar), och på det sättet är det många förhållanden som ska måste beaktas. Med åren törs vi gott säga att vi har blivit specialister på att hantera dessa utmaningar. Vi gör vårt absolut bästa för att hitta produkter i bästa möjliga skick till de bästa möjliga priserna, och vi beskriver alltid produkternas skick med genomarbetade texter och bilder, så att du vet vad du kommer att få.
Det särskilda med begagnade militärjackor är i hög grad det slitage som jackan har. Slitaget berättar nämligen en historia som är unik för just denna jacka. Det ger en charm som skiljer jackan från alla andra. Många av jackorna har t.ex. gradbeteckningar, enhetsbeteckningar eller namnskyltar som har tillhört sina tidigare ägare, vilket ger den unika looken som en äkta militärjacka har. Dessutom har riktiga Army jackor en unik look, eftersom de har varit en del av den uniform som har suttit helt rätt, varje dag.