× WINTER SALE Se erbjudanden här

Camouflagebyxor för män - rå army fashion

Om du är på jakt efter ett par feta camouflagebyxor har du kommit till rätt ställe! Hos Army Star säljer vi de råa byxorna, som genom åren varit en naturlig del av gatubilden. Armybyxor som camouflage har uppfunnits för att soldater ska vara osedda, men i den civila världen är förhållandet det motsatta: folk bär camobyxor just för att skilja sig från mängden med ett rått uttryck, som bryter den traditionella looken och ger en individuell prägel.
Byxorna ger liv och rörelse till din vardagsoutfit, och kombinerat med en klassisk t-shirt eller tröja, kan det ge en militär look i streetmodet, som både är modernt och maskulint.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Camouflage för varje smak


Hos Army Star har vi både autentiska camouflagebyxor och modeller som är mer modepräglade. Vi har också camouflagemönster som tillhör den moderna kategorin, eftersom nya teknologier har varit med att skapa design som gör det mycket svårare att se soldaterna i förhållande till tidigare utgåvor. Bland de moderna camouflagen hittar du exempelvis typen émulticamé, som är den som de danska soldaterna nu får levererade.
Du hittar flera olika färger och mönster, som var för sig kan ha anknytning till ett bestämt land. En av de typiskt populära modellerna är den klassiska éWoodlandé, som säkert är den de flesta förknippar med ordet camouflage, men modebranchen använder i stort sett alla typer, vilket kan förklara att man inte bara ser stilen på gatan, utan också bland hollywoodstjärnor.
Vad du än gillar så har vi samlat en rad av olika färgade och mönstrade modeller, så att du kan hitta de militärbyxor du gillar. Bär dem med ett par feta sneakers och kläder från basgaderoben och få en rå look som berättar sin egen historia.