Camouflage Jackor

Hos Army Star har vi valt ut de fetaste army jackorna och samlat dem på ett ställe. Här hittar du unika militär-inspirerade jackor som passar alla. Vi har jackor för alla årstider – varma vinterjackor, lätta sommarjackor och solida jackor för övergångsperioderna. Några av våra jackor kan till och med användas under flera säsonger.
Även utbudet av färger är stort. Du hittar nedtonade militärfärger så som svart, olivgrön och navy/marinblå, men också flera olika camouflager så som ”woodland” och ”flecktarn”. Med deras råa charm och maskulina snitt passar de perfekt in i var garderob. Vårt utbud är unikt och kan inte hittas var som helst – så kika vidare i sortimentet nedan!
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Varför är army jackor så coola?

Army jackor är ett stilsäkert val till var tillfälle! De råa funktionella detaljerna och det finskurna snittet ger en cool maskulin look – som helt klart klär så gott som alla. Den unika looken ger en cool kontrast till de flesta stilar. Oavsett om du gillar office casual, streetwear eller någonting mittimellan kommer armyjackan bli ett snyggt tillskott. Våra jackor är tolkningar eller direkta kopior av riktiga militärjackor. Jackorna som är designade åt soldater, har en del markanta skillnader gentemot vanliga ”civila” vardagsjackor. Ofta har de stora fickor, stora knappar, epåletter (eller axelklaffar), kardborreband och/eller tygmärken. Alla dessa detaljer har en praktiskt funktion i militären, och hjälper soldaten i tjänst på ett eller annat sätt. De kan tyckas oanvändbara på en vanlig vardagsjacka, men de bidrar helt klart till att ge en rå och cool look!