× WINTER SALE Se erbjudanden här
FHB Naver

FHB Naver

Vem har sagt att hantverk och mode inte kan gå hand i hand? Hos Army Star har vi ett stort utbud av naver-kläder som kan användas både vid hårt praktiskt arbete och till vardags. Denna klädstil kombinerar det bästa av två världar – där det är fokus på både hållbarhet och design.
Hos Army Star har vi Naver-kläder från kvalitetsmärket FHB, som bland annat är känt från det danska programmet ”Hundra procent bonde” (på danska ”Bonderøven”) på SVT. FHB är ett tyskt märke som specialiserat sig på naver-kläder sedan 1894. Det ligger därför en massa tradition och stolthet bakom vårt sortiment som också avspeglas i klädernas kvalitet. Oavsett om du är på jakt efter ditt nästa par byxor, shorts eller accessoar, erbjuder vi på Army Star naver-kläder för var tillfälle. Du kan hos Army Star handla de feta och något ovanliga FHB naver byxorna och shortsen, som kännetecknas av de iögonfallande dubbla blixtlåsen framtill. Naver-byxorna från FHB kommer dessutom i en kraftig och slitstark kvalitet med två invändiga sidfickor och bakficka, samt förstärkningar vid fickor och dragkedjor. Hos Army Star har vi en massa naver-kläder från FHB som är beställningsvaror – alltså varor vi inte har inne på lager. Men vi vill ändå ge servicen att kunna erbjuda dessa åt våra kunder som beställningsvaror.
30 DAGARS RETURRÄTT
ENKELT ATT RETURNERA
Skandinaviens största utbud

Naver kläder som går ända tillbaka till rötterna

FHB är kvalitet. FHB har varit specialister i naver kläder sedan 1894. Naver traditionen är en väldigt gammal tradition som fortfarande är aktuell i Europas tysktalande länder. Bonden i det danska programmet Hundra procent bonde (på danska Bonderøven) på SVT är, med all rätt, väldigt förtjust i sina naver byxor. FHB naver byxor är av yttersta kvalitet och är byxor som du kommer att ha i riktigt många år. Hos Army Star har vi naver byxor i original i kraftigt vävd bomull. Vi har även den tunna sommarutgåvan i Moleskin – och är det riktigt varmt har vi också naver shorts. Ett par FHB naver byxor – ett köp du aldrig kommer ångra!
Om du funderar över din fascination för naver kläder, kan det faktiskt vara så att det ligger en bra förklaring bakom. Naver är nämligen en förkortning för skandinaver, och uttrycket användes ursprungligen om de hantverkare som på 1800- och 1900-talet drog ut i Europa för att utvecklas inom sitt fack. Denna tradition lever fortarande kvar i länder som Tyskland och Schweiz, vilket också förklarar varför några av de bästa naver kläder tillverkas just där.
Även om naver kläderna går långt tillbaka i historien lever stilen fortfarande kvar, vilket kan ses inom både hantverk och mode. Både i stadsbilden och på TV har naver kläder börjat ta mer och mer plats, så om du letar efter ett par byxor eller shorts som kan användas både till vardags och arbete, kan du garanterat hitta dem hos Army Star.